Bouwkundige diensten Van Kempen

Bouwkundige keuringen

Prijs, buurt, ligging tuin, woonoppervlak, marktwaarde, allemaal belangrijke zaken bij het kopen van een huis. Maar minstens zo belangrijk is de bouwtechnische staat van het pand, zowel voor de koper als voor de verkoper. Niemand wordt graag geconfronteerd met verborgen gebreken nadat de koop gesloten is. Daarom laten veel makelaars, kopers en verkopers hun panden bouwtechnisch keuren door een onafhankelijk bouwkundige. Zodat u precies weet wat u van de woning mag verwachten.

Bouwbegeleiding

U wilt uw pand ver- of uitbouwen en u weet precies wat u wilt. Maar is wat u in gedachten heeft bouwtechnisch wel mogelijk, en binnen uw budget? Heeft u de tekeningen in huis dan moeten de offertes van verschillende aannemers aangevraagd en vergeleken worden. Bekeken wordt de genoemde prijzen redelijk zijn en of alle benodigde werkzaamheden ook opgenomen zijn zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

MJOP Onderhoudsplan

Het onderhouden van een bouw betekent: het bewaken van de conditie. Om daarmee te voorkomen dat er door achterstallig onderhoud schade ontstaat. Een tijd- en geldrovende klus. Toch kunt u tijd en geld besparen op het onderhoud van uw bezit, door het maken van een meerjarenonderhoudsplanning. Grote vastgoedbeheerders, bedrijven en overheden doen dit al sinds jaar en dag. Maar ook steeds meer particulieren, verhuurders en verenigingen van eigenaren maken een dergelijke planning.